Wednesday, April 5, 2017

Pemasangan Sepanduk Kereta Sewa Klezcar

Assalamualaikum dan salam sejahtera warga Seremban ,


Sepanduk kami dah naik tu.. Siapa ada nampak? 
Penat tau brader ni ke hulu ke hilir pasang sepanduk kalau takde siapa-siapa nampak...



Siapa yang tengah jalan-jalan lepastu ternampak banner kami lepas ni, 
jangan lupa snap gambar macam bawah ni tau..hehe..dari dalam kereta je pun boleh.. 
Tapi pastikan bukan tengah memandu yer. 


Dah snap tu, nak share dengan kami pun boleh, kami sukee :) 
Nak simpan? boleh juga.. mana lah tahu nanti bila-bila nak sewa kereta, dah senang dah. 
Nombor telefon ada kat situ, call jer. 

Nak share dengan kawan yang tengah cari kereta sewa? lagi terbaik ! Hihihi.. 

Kawan-kawan luar Seremban pon boleh sewa dengan Klezcar. 
Dail nombor yang bawah sekali tu, 1300-88-4040 sebab Klezcar ni luas. 

....Ada di mana-mana menghantui anda....

Hehe, taklah, bukan menghantui, 
tapi kami membantu anda tak kira di mana pun di dalam Malaysia. 

Sebab itu lah slogan kami bebunyi Cars For Everyone, Anytime & Anywhere. :D



Kereta Sewa Seremban 2-Klezcar

Whatsapp   | 019-348 4000
Tempahan  | www.klezcar.com
Pertanyaan | 1300-88-4040 (24 jam)





No comments:

Post a Comment