Wednesday, February 4, 2015

Pasif income klezcar Kereta Sewa Seremban / Car Rental Seremban

BAGAIMANA ANDA BOLEH DAPAT "PASIF INCOME" ??

#pasifincome
#TambahIncome
#keretapajak
#klezcar

Alhamdulillah bersykur ke hadrat illahi hingga saat ini masih lg berjuang bersama2 partner #KLezCar yg lain dlm #bisneskeretasewa. 

2015 sudah masuk bulan kedua. Strategi bisnes utk plan 2015 haruslah di mulakan. Klezcar skrg ini dlm fasa expanding. Kami mahu berada lebih dekat dengan pada pelanggan. Beberapa lokasi telah dikenal pasti utk kami membuka cawangan baru kami.

Utk makluman kini klezcar mempunyai 53 cawangan (& bulan ini insyaallah 2 cwgn baru akan dibuka) di 8 buah negeri. Syukur ke hadrat Illahi dengan izin Nya semua ini menjadi kenyataan walaupun klezcar hanya berusia 2tahun 1bulan shj. Setakat ini kami mempunyai kereta sebanyak 1200++ unit total. 

Walaupun angka ini sudah agak byk, tetapi permintaan terhadap kereta sewa ini masih besar. 

Justeru itu, dlm usaha klezcar untuk mempunyai 100 cawangan di setiap negeri, kami membuka ruang & peluang untuk anda bersama - sama dgn kami. Kami memerlukan anda utk menjadi investor kpd kami melalui sistem kereta Pajak. 

Anda sediakan dokumen yg lengkap, kami akan membeli kereta diatas nama & kelayakan anda. Kereta tersebut kami akan niaga kan (sewa) melalui jenama klezcar. Urusan pembayaran bank, maintainance, operasi bisnes kereta sewa, semua ini kami uruskan. Anda tidak perlu buat apa2. Sebelum 7hb setiap bulan, pembahagian keuntungan mengikut sistem Islam (mudharabah) akan di buat. 

Sbg cth: kereta Myvi. Kos bulanan sbiji myvi adalah rm900 (rm600 installment + rm200 maintainance + rm100 road tax ins). 

Jika sales bulanan tersebut dapat rm1500, maka formula yg dikenakan adalah "Sales - kos = profit". 
Rm1500 (sales) - rm900 (kos) =rm600 (profit). 

Profit akan dibahagikan secara 60% (klezcar) & 40% (investor). 
Jadi klezcar akan mendapat rm360 & investor akan mendapat rm240.

Anda akan mendapat profit ini sepanjang tahun (12 bulan dlm 1thn), bknnya 8@10 bulan shj dlm 1tahun. Ini disebabkan oleh pihak kami telah menolak kos roadtax insurans setiap bulan. 

Buat fasa pertama utk Q1/2015 ini, kami memerlukan 50 unit kereta Pajak. Insyaallah jika semuanya berjalan lancar, kami akan membuka lagi peluang & ruang ini utk fasa2 yg strsnya. 

Sesi penerangan lanjut akan di buat pada 21Feb (Sabtu) jam 10am di HQ klezcar no26-3 jln pjs3/34, Taman Sri manja 46000 PJ Selangor. (Boleh cari dkt maps/waze klezcar).

Anda boleh berhubung terus dgn sy selaku CEO branch Seremban di 0193484000.

Atau anda boleh dtg ke sesi penerangan kami pada 

Wassalam

No comments:

Post a Comment